PAJA PATAK :)

ImageDragi moji, danas želim sa vama da podelim “metodu” koju mnogo volim koju sam nazvala „Paja Patak“ 🙂  negde sam pročitala, odmah mi se dopala, posebno jer sam neko ko je odrastao uz Diznijeve crtaće 🙂
Svi mi se susrećemo direktno ili indirektno sa ljudima koji u sebi imaju besa, očaja, koji psuju, viču, kritikuju i sl. E ti ljudi su PAJA PATAK! 🙂 ImageJa sam izabrala da mislim pozitivno, osećam pozitivno, da gledam na svet s ljubavlju, da vibriram na talasima ljubavi, da se smejem, da volim (VERUJEM DA SI I TI TO IZABRAO/LA!) tako da nemam potrebu da slušam to negativno, to nema nikakve veze sa mnom(doduše i ne srećem ih često, ali dešava se) .Kad neko viče, kad se svađa, kad psuje to nema nikakve veze s nama, on se to svađa sa sobom, mi smo mu se samo našli tu da se isprazni, njemu može da bude lakše kad se isprazni, a nama može da bude i zabavno jer zamislimo da je Paja Patak. Takođe kad Vam pričaju da je nešto ne moguće, da nešto ne možete, oni to pričaju o sebi, ne o Vama. To je Paja Patak!

Svi znamo ko je Paja Patak, on ume da se ljuti, da kritikuje, da se svađa, ali možeš samo da mu se smeješ i čuješ “KVA, KVA, KVA”.  Image

Vi možete da izaberete bilo kog lika koji je sličan tome, ne mora biti Paja Patak.

I onda kad čujete kako se neko žali, kako psuje državu, omladinu, život, kad priča o krizi, o lošim ljudima recite sebi “Evo ga Paja Patak” ubrzo ćete primetiti kako se mozak odmah “prebaci” na Paju Patka kad čuje negativnosti.

Paja Patak može biti Vaš šef kad je ljut, kolega, penzioner u prevozu, može biti i prijatelj, član porodice ko god na Vas može potencijalno uticati negativnostima…To može biti štetno po Vas jer ako date značaj tome može Vas lako uvući u negativnost da i Vi postanete nečiji Paja Patak…:)

Zašto bi slušali te gluposti, oblikujte svoj svet, živite svoj život, mislite pozitivno, širite ljubav i osmehe, stvarajte čuda i ne zaboravite na Paju Patka!

Image

Voli vas

Smiley 🙂

od Smiley

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s