„SAVRŠENO JA“

Image

Dragi moji, idemo u susret Novoj godini, kao i obično „podvlačimo crtu“, dajemo sebi obećanja, donosimo odluke, prepuni smo želja i snova, ali nažalost, većina već posle par dana zaboravlja i data obećanja i odluke i snove i prepušta se „sudbini“… Da ne bi tako bilo i sa vama (a verujem da neće) želim danas sa vama da podelim jednu divnu, jako delotvornu metodu koju sam naučila i primenila, a to je tzv. „SAVRŠENO JA“. 

„SAVRŠENO JA“ je zapravo pismo koje ćemo napisati tako što ćemo zamisliti da ga pišemo godinu dana od današnjeg dana (znači, zamislite da ga pišite  pred doček 2015.-te god.). To pismo pišemo nekom nama dragom, koga nismo videli godinu dana i u njemu pišemo šta nam se desilo u protekloj godini. Tu navodimo sve što sada želimo da se ostvari za sve aspekte našeg života (fizički, duhovni, intelektualni, fizički, ljubavni, poslovni, finansijski, emocionalni,…). Opisujemo naš savršeni život. Jako je važno da pišemo u sadašnjem vremenu i da ne koristimo negacije (npr. ne pišemo „Nemam više finansijskih problema“ već „Moje finansijsko stanje je stabilno!“ ), takođe jako bitno da tačno definišete ciljeve tj. da precizno opišete šta hoćete. Ako hoćete veću platu recite koliko jer ako Vam platu povećaju za 1000 dinara to je veće od onoga što ste dobijali do sad, ali vama ništa ne znači (bar ne mnogo), zato recite tačno koliko hoćete, ako hoćete novu kuću opišite je tačno onako kako izgleda,opišite idealnog partnera, recit tačno koja kola želite itd…Ne zaboravite, pišete pismo nekom Vama jako bliskom i želite što bolje da mu opišete kako imate savršen život na svim područjima.

Recimo to može ukratko izgledati ovako nekako:

„Ja sam uvek zdrav(a), puna energije i vitalnosti.  Naučila sam tečno da pričam engleski. Gde god da odem privlačim pozitivne ljude i situacije. Na poslu je uvek dobra atmosfera, radim sa divnim ljudima . Mesečno zarađujem 1000 €. Uživam u ljubavnoj vezi punoj ljubavi, razumevanja i poštovanja. Letovali smo na Maldivima i sjajno smo se proveli. Povezana sam sa Univerzumom, osećam i znam da se sve dešava za moje najveće dobro. Očišćena sam od svih emocionalnih blokada iz prošlosti. Volim i prihvatam sebe baš takvu kakva jesam,…“

To bi bio primer ukratko Vi napišite i razradite slobodno koliko god hoćete i šta hoćete, pustite maštu na volju samo neka to bude PRECIZNO, JASNO DEFINISANO, U SADAŠNjEM VREMENU, BEZ korišćenja negacija.

Kada napišete to pismo osetite zahvalnost, kao da se to već desilo i zahvalite se! Čitajte pismo bar jednom dnevno, da bi podsvest to upila (jer, podsvest nema pojma šta je stvarno, a šta nije) i proživljavajte to što ste opisali, osetite radost, uzbuđenje, da biste podigli vibraciju i ne zaboravite da se ZAHVALITE! HVALA, HVALA,HVALA! (Tri puta izrečeno „HVALA“ ima neverovatnu moć) 🙂 i videćete kako će se stvoriti veličanstvene prilike i situacije da se ostvari sve što ste napisali i da ćete na kraju 2014.-te (a verovatno i ranije) pisati novo „Savršeno ja“ !!! 🙂

 Neka ovo bude najbolja godina Vašeg života do sad!

Uživajte!

Voli vas

Smiley 🙂

Advertisements
od Smiley

2 comments on “„SAVRŠENO JA“

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s