:) VAŽNOST OSMEHA :)

Image

Osmeh…kriva linija koja ispravlja mnoge stvari… 🙂 I zaista je tako! Snaga i moć osmeha je mnogo veća nego što možete da zamislite, a pri tom je potpuno BESPLATAN! 🙂  Kad se nasmešimo naša vibracija se istog momenta podiže, ne možemo ostati negativni kad se iskreno smešimo, naše raspoloženje se odmah popravlja. Smeh privlači više smeha, smeh je zarazan i ako ste u društvu popravićete sigurno svima raspoloženje, bićete privlačniji ljudima, želeće vaše društvo jer niko ne voli mrgude, privlačićete ljude koji su pozitivni i koji vole smeh, oslobađa stres. Čak je i naučno dokazano da štiti od srčanih bolesti jer su krvni sudovi prošireni i omogućen je bolji protok krvi nego kod osoba pod stresom kod kojih su suženi krvni sudovi, zatim snižava krvni pritisak, jača imunitet, oslobađa serotin i endorfin, oslobađa od stresa.

Dok se smejemo izgledamo uspešno, samopouzdano, srećno i ljudi nas drugačije gledaju. Istrenirajte svoje lice na smeh, smešite se što više. Ulepšajte dan i sebi i drugima, uputite osmeh prodavcu, radniku na šalteru, poznaniku, prijateljima, porodici, kolegama, svima s kojima dolazite u kontakt nasmešite se-rezultati su neverovatni. Dok razgovarate s nekim preko telefona smešit se dok pričate jer će osoba s kojom razgovarate oseća vibraciju, smatraće vas prijatom osobom, prijatnim sagovornikom, ako ugovarate neki posao mnogo su veće šanse da će se opredeliti za saradnju sa vama.

I još nešto jako važno ne treba da se smejemo samo kad nam se desi nešto lepo treba da se smejemo DA BI SE desilo nešto lepo, jer kad se smešimo šaljemo poruku našem telu da smo dobro da se desilo nešto lepo, da smo srećni i onda će se stvoriti okolnosti i desiće se nešto lepo, neka manifestacija željenog, jer naša podsvest nema pojma šta je stvarno, a šta je nestvarno. Sreća privlači sreću, osmeh privlači osmeh, zato se smejte bez razloga i videćete da ćete dobiti razlog za smeh i sreću, uverite se sami!

I za kraj što kaže jedna pesma „Smej se, smej, uvek se smej!“ 🙂 🙂 🙂

Budite nasmejani! 🙂 🙂 🙂

Smiley 🙂

Image

Koliko ja imam osmeha, toliko niko ne može imati ružnih reči ni sitnih malih pakosti da mi na bilo koji način našteti. Osmeh za sve, i za dobro i za zlo, pa ko duže izdrži.“ Mika Antić

Advertisements
od Smiley

3 comments on “:) VAŽNOST OSMEHA :)

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s