ZAKON PRIVLAČENjA

Moj predhodni tekst namerno se odnosio na slobodnu volju kao uvertira onoga o čemu ćemo se najviše I baviti na ovom blogu, a to je Zakon privlačenja (ZP). Ako smo naučili ispravno da koristimo svoju slobodnu volju, da budemo „sjedinjeni“, u harmoniji sa prirodom, uz pomoć ZP moći ćemo da uživamo u svim blagodetima i čarolijama ovog sveta, ostvarimo sve naše želje, ciljeve, snove, budemo zdravi, srećni, ispunjeni, radujemo se svakom novom danu, svakom trenutku. U ovom tekstu ću pisati uopšteno o ZP, a u narednim tekstovima ću pisati o primeni ZP na različite aspekte života.

Zakon privlačnosti je prirodan zakon koji funkcioniše kao i svaki drugi prirodan Zakon i kao takav je neutralan i podjednako deluje na sve ljude bez izuzetka, jako je precizan i nepogrešiv i možete da verujete u njega ili ne verujete on deluje UVEK s tim da je bolje po Vas da verujete u njega i koristite ga ispravno! I ovaj tekst koji sada čitate privukli ste, a ja se iskreno nadam da će Vam biti od pomoći!

Puno puta smo čuli negde da smo mi magneti, da su naše misli magneti, i zaista je tako, a kao što neko reče „Maagnet se ne trudi da privuče on privlači“ tako i mi sve privlačimo, sve što imate, sve što ste postigli, sve što vam se desilo do sad, to što ste tu gde jeste (bilo da ste najsrećnija ili najočajnija osoba na svetu) vi ste to privukli u svoj život. Mi smo energija, mi smo magneti, svaka naša misao, svaka naša reč ima određenu vibraciju koju emituje „napolje“ i ZP tako precizan i nepogrešiv, vraća vam stvari, osobe, događaje podudarne tom vašom vibracijom koju ste emitovali. Hajde onda da emitujemo pozitivne vibracije, mislimo pozitivno, pričajmo pozitivno, verujmo i uživajmo u lepim i dobrim stvarima!

Mnogi kažu da su čitali puno knjiga na temu ZP, gledali film „Tajna“ i sl. filmove, video snimke, ali kod njih to „ne funkcioniše“.  Rekli smo gore već da Zakon deluje podjednako na sve ali vi i dalje nemate dovoljno novca, nesrećni ste u emotivnoj vezi, boleni ste itd. Razumem, i ja sam bila takva zato, pre nego što objasnim 3 osnovna koraka ZP, želim da vam objasnim ono što je jako vežno , a što će vam retko ko reći, u čemu je zapravo prava „tajna“.  Najvažnije od svega je da mi budemo „kodirani“, jer mi privlačimo ono što jesmo, a ne ono što želimo! Kao mali, roditelji, poznanici, prijatelji nas „programiraju“ na pogrešan način, kao mali verujemo i prihvatamo sve što nam se kaže, posebno od nama bliskih ljudi, roditelja kojima bezuslovno verujemo i tako se pogrešno „kodiramo“, slušali smo „Ti si glup“, „Ti si trapav“, „Ružan si“, „Debeo si“, „Pare imaju samo zli ljudi“, „Pare su loše, nije dobro biti bogat“ i sl. , i šta se desilo, poverovali smo u to, izgubili smo samopouzdanje, veru u sebe i kad god smo nešto hteli da uradimo odustajali smo jer smo „glupi“, „nesposobni“ itd… Sada MORATE da se oslobodite tih uverenja, da iz izbrišete, precrtate, ZAMENITE novim uverenjima! DEKODIRAJTE SE!!! Shvatite i prihvatite to da ste Vi divna bića baš takva kakva jeste, zaista je tako, ja Vas verovatno lično ne poznajem, ali mislim da ste divni zaista, nije me briga jeste bogati ili siromašni, debeli ili mršavi, crni ili plavi, kakva Vam je boja kože, šta radite, divni ste jer ste ljudsko biće, a sva ljudska bića su ista, suština nam je ista, naše prirodno stanje je isto, razlikujemo se po tome šta radimo, kako izgledamo, jesmo li muško ili žensko, ali ono što je u nama, što je zapravo najvažnije je naša duša, naša unutrašnjost i u prirodnom stanju smo isti puni ljubavi, dobri, srećni, samo smo se izgubili negde na putovanju, zato želim da se vratimo u kolosek.  Majka mi je do 18-te god. govorila da nikad ništa neće biti od mene, da sam glupa, nesposobna, debela i ružna i da me nije briga ni za koga, naravno prihvatila sam to, kad vam neko par puta na dan svaki dan ponavlja normalno je da prihvatite da ste takvi i onda sam mrzela i sebe i ceo svet oko sebe. Onda sam tako „glupa“ i „nesposobna“ otišla od kuće na studije, nisam upisala fakultet koji sam želela što je mama naravno znala da neću uspeti, upisala sam neki drugi što se i ispostavilo da je najbolje po mene, radim posao koji volim, „prepolovila“ sam se u međuvremenu, snalazila u velikom gradu kako sam znala i umela, zavolela sebe i sve ljude na ovom svetu, i volim svoju majku i zahvalna sam joj što me rodila! Imala sam usput padova što je i normalno, ali sam se dizala svaki put sve više da sad smatram da imam pravo da pišem tekstove ovog tipa jer kad sam ja mogla-možeš i ti!

Promeniti uverenja nije lako, da se ne lažemo, nije ni brzo, jer su ona duboko ukorenjena u nama, ali uz jaku volju i odluku promenićete ih zauvek, poboljšati život. Najveće probleme će nam praviti naš mozak, naš racio, leva strana mozga, tačnije, koja je zadužena za logiku. Imate uverenje npr. da ste glupi, umesto toga ćete ga zameniti novim uverenjem reći ćete da ste pametni, mozak će se podsmevati i reći „Kakva laž“ i za svako vaše novo uverenje on će tako jer je navikao da ste navodno glupi, a mi što smo stariji teže prihvatamo novine, zato budite uporni, kad peti put kažete da ste pametni, počenje da popušta i na kraju će prihvatiti da ste zaista pameti, i Vi to prihvatiti celim bićem. Ono što je najbolje, što sam ja radila i što rado preporučujem je da pišete u svesku nova uverenja. Ja sam pisala u nedogled ujutru, uveče, odvajala sam po 15 min. za to ujutru i uvečete, i popodne kad imam vremena, dok me ruka nije zabolela nisam odustajala, to su zapravo afirmacije o kojima ću posebno pisati, Vi izaberite ono što Vama treba trenutno, vremenom ćete se usavršavati… Pišite ovako „Ja (vaše ime) sam lep/a, bogat-a, pun/a energije.“ Ja, (vaše ime) volim/prihvatam sebe kakva jesam, Ja, (vaše ime) sam moćni kreator.  Pišite u sadašnjem vremenu!

E sada, kad smo počeli da radimo na sebi, prihvatili sebe, zamenili uverenja možemo da zakoračimo u najlepšu avanturu i koristimo ZP u našu korist! Kako funkcioniše ZP?

  1. Izrazite želju što preciznije i zamislite sebe da se to već ostvarilo, uživajte u tome bez sumnje da se neće ostvariti, proživite taj osećaj zadovoljstva to je jako važno jer što je jača emocija pre će se manifestovati u stvarnosti
  2. Proces manifestacije to nije vaš posao to je posao Univerzuma, Boga, to je već ostvareno na vašem energetskom nivou, sad je na putu do vas, stiže da se realizuje u realnom svetu
  3. Dopuštanje ovde najviše grešimo i ovde je problem zašto nam se želja, cilj nije ostvario-nismo mu dozvolili da se manifestuje, u međuvremenu smo izgubili onaj osećaj iz prvog koraka, bili smo nepoverljivi, pitali se zašto ne stiže, posumnjali da se možda neće ostvariti, opala nam je energija i zato nije stiglo do nas. To je kao bumerang koji ste bacili s krova kuće, izbacili ste želju i čekate da se vrati, ali ste sišli u prizemlje i bumerang vas nije pogodio…

Zato, dopustite da se desi, verujte, ne može da vas promaši ako ste na istoj vibraciji, ne silazite u prizemlje, ostanite na krovu, Univerzum voli brzinu, pojačajte emocije, vibraciju i uživajte!

I još jednom da napomenem vi privlačite ono što jeste, ne ono što želite, ne govorite “Ja želim…” jer Univerzum odgovara “Ok. Želi” (on je precizna I tačan ne zaboravi) Zato tačno izrazi i smatraj to svojim da je već tu, da si ti već to da bi tako I bilo stvarno!

Advertisements
od Smiley

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s