MAPA ŽELjA ILI VISION BOARD (da se sve želje ostvare)

Prvo želim da naglasim da su MAPA ŽELjA  I VISION BOARD jedno isto, postoji mala razlika u ucenju pravljenju, ali je suština ista i imaju istu funkciju. Mapu želja koristimo da aktiviramo zakon privlačenja i ispunimo sve svoje želje.  Kao što znamo naše misli postaju stvarnost, sve što je u glavi manifestuje se u stvarnosti, a mapa želja nam pomaže da naše misli usmerimo u pravom smeru jer svaki put kad pogledamo našu mapu želja naša podsvest upija informacije i aktivira zakon privlačenja da nam to manifestuje u stvarnosti i naše želje počinju da se ostvaruju.

KADA PRAVIMO MAPU ŽELjU?

Mapu želja pravimo kada želimo, najbolje je kad smo raspoloženi, puni energije, da unesemo tu energiju na mapu da bi nam se ubrzao proces aktivacije, da uživamo u pravljenju mape, da budemo kreativni, da budemo opušteni i da se igramo, uživamo u tome što radimo I zamišljamo da nam se želja ispunila. Čitala sam da postoje određeni datumi, dani, sati po feng sui, ali zaista nema nikakve veze kad pravite vašu mapu, ono što ja volim da kažem je, nemojte čekati, nema boljeg trenutka od ovog sada! J  Uživajte! Neka želje i snovi postanu stvarnost!

KAKO PRAVIMO MAPU ŽELJA?

Mapu želja pravimo tako što uzmemo veće parče papira i na sredini papira zalepimo našu sliku. Najbolje bi bilo da na toj slici budemo srećni, nasmejani, da nas podseti na taj trenutak kad je uslikana kad je pogledamo. Oko te naše slike koja je u centru lepimo slike stvari, događaja, situacija koje želimo da nam se dogode. Npr. želite novi automobil, nađite sliku automobila baš onakvog kakvog želite i zalepite na mapu, želite idealnu ljubavnu vezu nađite sliku zaljubljenog para i zalepite,  želite da putujete na neko mesto zalepite sliku tog mesta, želite da budete uspešni u poslu zalepite sliku uspešnog poslovnog čoveka (žene), želite da imate svoju porodicu, nađite I zalepite sliku srećne porodice, želite da diplomirate, nađite sliku diploma (imate je u svakom word-u) i na njoj napišite vaše ime i prizeme i zanimanje koje ste stekli, želite više novca, zalepite slike novca i tako u nedogled šta god želite…

Možete još ispod slika da napišete datum do kad želite da vam se ispuni želja, a možete još I da pišete afirmativne rečenice ispod slika ali obavezno u sadašnjem vremenu kao da se već ispunilo. Recimo, želite da odete na odmor u Pariz, zalepili ste sliku Pariza ispod  napišite “Uživam u odmoru u Parizu!”

Kada napravite vašu mapu želja zalepite je na zid najbolje naspram kreveta da je vidite pred spavanje I ujutru čim se probudite. Svaki put kad vidite mapu zamislite da se već ostvarilo, zamislite da ste tamo gde želite da budete, da imate ono što želite, uživajte u vašoj novoj kući, u novom automobile što duže možete. Preporučujem bar 5 min. pred spavanje i 5 min. nakon buđenja gledate u vašu mapu želja. I preko dana kad god ste u prilici, u prolazu, bacite pogled jer našoj podsvesti treba jako malo da pokupi informacije. Primetićete kako želje počinju da se ostvaruju, kako se pojavljuju ljudi i situacije koje vode do ostvarenja vaših želja. Kada se ispuni neka želja možete sliku zameniti novom.

Slike koje lepite možete seckati iz časopisa ili pronaći na internetu pa odštampati pa zalepiti. Nema pravila gde ćete koju sliku zalepiti na papiru, da li je istok, zapad, sever ili jug, levo, desno, gore dole nevažno je! Lepite gde želite, gde vam se sviđa, gde vam odgovara. To je vaša mapa, vaša budućnost! Vi ste moćni kreatori!

ŠTA JOŠ MOŽEMO?

Možemo našu mapu da napravimo na računaru, možemo da je koristimo kao pozadinu za desktop ako ne želimo da drugi vide šta nam stoji na zidu. U današnje vreme, telefoni su postali tako veliki da možete mapu koristiti i na telefonu, a da jasno vidite svoje želje. A pošto puno vremena provodimo za računarom i koristeći telefon, češće ćemo gledati u mapu što je dobro I što će ubrzati manifestaciju. Možemo praviti i više mapa, ne samo jednu, za različite oblasti života. Recimo, ako mnogo volite da putujete možete napraviti mapu samo za putovanja, sa svim mestima koje želite da obiđete.

ALBUM ŽELjA

Album želja je sličan mapi, samo što uzmemo svesku i u njoj lepimo slike, pišemo afirmacije I često ga prelistavamo. Na računaru možemo napraviti jedan folder i u njega staviti slike i onda prelistavamo.

RADO PREPORUČUJEM…

Kada pravite mapu želja, posebno ako ste nepoverljivi I još ako pravite prvi put, preporučujem da na vašu mapu stavljate “manje” želje npr. želite neku torbu, jaknu, cipele,kraće putovanje, nešto u šta ćete lakše poverovati da je ostvarljivo i što će se brže ostvariti da bi se uverili u ovu magiju, onda će vam se lakše ostvariti sve velike želje jer ćete biti sigurni da funkcioniše.

NEKA SE SVE ŽELjE I SNOVI OSTVARE! UŽIVAJTE!

Ovo je primer mape želja koju sam napravila za vas koji se prvi put susrećete sa tim da vidite kako izgleda odprilike. Namerno sam stavljala stvari od laka za nokte, do raskošne kuće da uvidite da možete koristiti za sve što hoćete, od najmanjih sitnica do najkrupnijih stvari!
Image

Advertisements
od Smiley

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s