MAGIČNI ČEK (ČEK IZOBILjA)

Od kad sam počela da pravim tj. da ispisujem magični ček, odnosno ček izobilja nisam ostala bez para što je pre toga bila normalna stvar kod mene. Novac je pristizao iz najmanje očekivanih izvora, na najneverovatnije načine  uvek ga je bilo dovoljno.
Takođe, kao i kod mape želja po Feng Sui postoje određeni dani kada se pravi ček izobilja, ja uvek kažem i držim se toga da nema boljeg trenutka od ovog sad da se uradi nešto što hoćemo.

E sad, pošto živimo u zemlji u kojoj nema čekova (bar ne toliko kao ranije) treba sami da napravimo ček što je još bolje jer dok pravimo tako prenosimo energiju zato je jako važno da budemo što raspoloženiji dok to radimo, jer šaljemo poruku univerzumu da hoćemo novac, naša vibracija je podignuta i tako ubrzavamo proces manifestacije, novac nam stiže brže.

U prilogu ću vam staviti primer magičnog čeka kako treba da izgleda.

Ja, lično pravim obično dva čeka mesečno, jedan sa neograničenom količinom novca jer ne ograničavam univerzum da mi pošalje i više novce nego koliko hoću, koji kada ispišem ostavim po strani, a drugi pišem kada imam određenu stvar koju želim da kupim, npr. novi lap top, jaknu, e na tom čeku upisujem određenu količinu novca (koliko košta neka stvar odprilike) i njega držim na vidnom mestu mestu i svaki put kad vidim, osetim da već imam to za šta mi je novac trebao i zahvalim se na tome, sve dok se to ne manifestije, onda odlažem taj ček pa pišem drugi J

Ja radim tako, vi možete praviti kako vi hoćete, možete isto ovako kao ja, možete praviti samo jedan neograničen, možete praviti i više, ne možete preterivati u ovome i ne zaboravite da se zahvalite to je već došlo do vas.

Magični ček se pojavio u filmu „Tajna“ prvi put i kažu da je promenio živote milionima ljudi širom sveta, meni jeste sigurno, a može i tebi. Na kraju krajeva, nemaš šta da izgubiš zašto da ne probaš, a ja verujem da ćeš se uveriti kako je zaista magičan ovaj ček!

Preporučujem da u početku pišete manje iznose jer će vam biti lakše da se uverite da možete da dobijete to, da se uverite da stvarno deluje i onda nećete pružati otpor i sprečavati manifestaciju novca i svega što želite u vašem životu.

BANKA UNIVERZUMA       ČEK

PRIMALAC:

VAŠE IME I PREZIME  

IZNOS:

U POTPUNOSTI ISPLAĆENO

UPLATILAC:

UNIVERZUM

Image

od Smiley

One comment on “MAGIČNI ČEK (ČEK IZOBILjA)

  1. Povratni ping: NEKA TI ŽIVOT BUDE MAGIČAN II deo (vežbe zahvalnosti) | MISLI POZITIVNO

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s